Exkluzív: Amerika választ 2020 - A Trump-Biden vita (magyar szinkronnal)

106 E megtekintés24

  Donald Trump elnök és Joe Biden egykori alelnök első elnökjelölti vitája Clevelandből. A két jelölt három nyilvános vitában ütközteti programját. Az összecsapások legizgalmasabb percei magyar szinkronnal csak itt az ATV-n!
  IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: goo.gl/uo2kim
  LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: www.atv.hu
  FACEBOOK: atv.hu
  INSTAGRAM: atv_magyarorszag

  Közzététel: 19 napja

  Megjegyzés

  1. Kongói Csimpi

   kabaré

  2. Gy. István

   Bujtor István, ha élne.. Az ördög jobb és bal keze 3.

  3. Ed Ed

   Nem is tudtam, hogy megint van Mònika Show. 😯

  4. Tias Music

   Trump : Beszéljünk azokkal akik felelősek ezért....nagyon gyorsan meglenne a vakcina :D Imádom Trumpot. Mindent tud és nem lehet hülyének nézni. Felelősségre is fogja az összeset vonni aki benne van ebben az egész tömeggyilkos akcióban... Nálunk is több embernek nyílna ki a szeme :)

  5. Hegyi Chriss

   Trumpnál még midig nincs alkalmasabb elnök!Biden egy vicc.

  6. An unimpressed Rooster

   Ez a szinkron rettentően szar, gratula az ATV-nek

  7. István Szűcs

   trump: "beszéltem ezekkel a cégekkel..."

  8. Robert Vig

   Trump vita stílusa egyszerűen katasztrófális. Úriember nem vág bele mások szavába, főleg ha a moderátor nem neki adta meg a szót. Ha Trump folytathatja a következő négy évben a kormányzását akkor az USA csillaga hosszú távon leáldozóban lesz. Ez a történet nem az USA-ról szól hanem a nyugati típusú demokráciák jövőjéről.

  9. Agota Pongor

   A valasztasok utan a zavargok szepen haza fognak menni. Addig vannak lefizetve. Trump elleni akcio az egesz.

  10. Agota Pongor

   Ennek a Bidennek nincs is programja. Akarhanyszor kerdezik barmirol, mindig Trumpot szidja. Ha olyan erveket hozna fel normalisan, amikben o kulonb Trumpnal? De sajnos, ilyen nincs. Obama "kormanyzasa" es az Obama Care egy katasztrofa. Es van Trump Care is. Trump kiutalt minden csaladnak $3500-t, egyedulallonak $1200-t a korona virus elejen, szo nelkul. A bankszamlamon talaltam, hogy megjott a Mikulas? Hogy tudjuk atveszelni a nehez idoket. Majd egy nagyon szep levelet kaptam. Tudom, nem nekem irta, hanem minden $75000 alatti jovedelmu amerikai allampolgarnak. De sajat alairassal es szep volt a gesztus. George Floyd csaladjahoz is elment szemelyesen, sot a feketek altal agyonlott gyermekek csaladjahoz is, a feketek altal agyonlott feher rendor csaladjahoz is. Trump, aki allitolag szivtelen es nem tud viselkedni. Na, ne ma".

  11. Agota Pongor

   Hogy engedheti meg a "musorvezeto", hogy az oreg lehulyezze az elnokot, rohogjon, meg azt mondja, Trump barmit mond, az hazugsag???

  12. Agota Pongor

   Meg most kezdtem nezni, de az Obama Care tobbet artott, mint a jegeso. A szegenyek biztositasa lett volna, aztan, mikor a baratnom lanya szult, es eppen anyagilag meg voltak szorulva, kiderult, hogy a szules Obama Care-val $4000-ba kerult. Azelott egy szegeny kolleganom ingyen szult, es mindent, amire szuksege volt a terhessege idejen, ingyen kapott. Pont a Cleveland Cliniken dolgoztam 3 evig. Ott akartam maradni tovabbra is, imadtam ott dolgozni, igazan modern, vagany korhaztroszt, de nem volt jo az en uj szakmamnak. Obama kozben jol megszedte magat. Nem ebbol, tudom, mibol.

  13. Nyírbátori Sarlatángeci

   Ezért nincs Gravity Falls 3. évad, mert Stan Pines politikus lett. Vajon a háttérből irányítja Dipper és Mabel a nyakkendővel? :)

  14. MARCI 111

   Biden sokkal kevésbé hallatszik demenciásnak magyar fordítással

   1. MARCI 111

    @Bandicz Barnabás hogy volt merszed?

   2. Bandicz Barnabás

    Demens*

  15. Ben P.

   Ez a Biden tényleg egy infantilis hülye. Hajrá Trump!

  16. János Bettenbuk

   T1G

   1. Secretsome1 Y

    B1G

  17. gigi major

   miert van ennyi tr*mp supporter a kommentekben😐😐😑😐

   1. gigi major

    @Secretsome1 Y azert van egy kis kulonbseg a rendorseg afroamerikai nepirtasa is par bolt ablakanak betorese kozott,, (ha erre a "szelsoseges" tevekenysegre gondolsz)

   2. Agota Pongor

    @Secretsome1 Y Bingo!

   3. Secretsome1 Y

    Mert a Biden tamogatok kaoszt csinalnak az USAban lasd BLM szelsoseges tevekenysegei is

  18. Elizabeth Deak

   Biden 47 evig volt politikus semit nem tud felmutatni , Trump 4 ev alatt jobbat tett azAmerikai orszagert es a vilag bekeert , amit a szelso radicalis bal oldal nem tudott ,a biro aki kerdezi oket az is bal oldali szocialista ,csak a faragatlan , tudatlan embert lehet megetetni hogy mindent el kell venni az emberektol es szet osztani , ezt a tragediat mi mar ismerjuk

  19. Laszlo Racz

   Ez hatalmas. Nagyon nagy. Ennyit reg nevettem. Mint ket hulye kis gyerek

  20. Jeno Farkas

   👏Trumpal nembirnak😉✌

  21. Dzsonzon Noriega

   szánalmas...ez a világ vezető állama és egymás szavába vágva hazudoznak...és tök komolyan veszik magukat...pedig ez inkább olyan mintha egy kocsmában lennének

  22. Pál László

   Trump szinkronján hatalmasat nevettem 😂 Nagyon jók a beszólásai :D Mónika, Anikó, Balázs, Joshi Barath show egyben :D

  23. Elizabeth Deak

   Trump az aki jo az orszagunknak , chris wallace, szelso baloldali , sajnos a media rosszul forditja , mert az ujsag irok nagy tobbsege radicalis bal oldaly democrata

  24. Balázs Reznyák

   Nem tudom, hogy örülnöm vagy sajnálkoznom kellene-e, hogy nemcsak nálunk, de Amerikában sem tud egyik politikai oldal sem egy épkézláb jelöltet kiállítani.

  25. Imre Lado

   Successe Mr President D Trump.

  26. Gini Papp

   "A legnagyobb maszkot hordja, amit valaha is láttam!" :D Nagyon adom Trumpot!

  27. blista2

   ez a trump egy elmebeteg

   1. Secretsome1 Y

    miert?

  28. Koroly Adam

   Trump egy bohóc

   1. Secretsome1 Y

    miert? biden jobb lenne?

  29. Ariel Andrási

   Hát ez elkeseritően szánalmas. Kétségbe ejtő belegondolni, hogy a világ legerőssebb birodalmának ez a két választása van

  30. erika

   Trump egy igazi egyeniseg 😂😂😂 👏🏻👏🏻👏🏻imadom

   1. M E

    TRUMP RALLY IN FLORIDA m.hufast.info/plan/vide/mYjSd8qt3nS9pnU Enjoy. TRUMP 2020 🗽🇺🇲

   2. M E

    hufast.info/plan/vide/d2fOZqmKzoWmlZs Enjoy. Trump 2020🗽🇺🇲 [Verse 1] Young man Walk away from the hate We're all human And we don't segregate Just like women Help make America great We are all In this Together Colors Are red, white and blue And they stand for Every one of you And together Here's what we're gonna do We're gonna make America great Everybody sing M A G A M A G A Let them hear our voice All you girls and boys Stand up and make somе noise M A G A M A G A Thе American crowd Patriotic and proud Shout it, shout it out loud [Verse 2] That's why When it comes time to vote Just remember We're all in the same boat We're together We're united folks And we won't Let Them Divide us No man Walk away from the hate We're all human And we don't segregate Just like women Help make America great We are all In this Together [Chorus] Everybody sing M A G A M A G A Black, white and brown From every city and town We don't let haters keep us down M A G A M A G A The American crowd Patriotic and proud Shout it, shout it out loud [Outro] M A G A M A G A Let them hear our voice All you girls and boys Stand up and make some noise (make some noise) M A G A M A G A The American crowd Patriotic and proud Shout it, shout it out loud M A G A M A G A

  31. László Győri

   31:40 "-Mert senkikem kíváncsi rá.." Végig nevettem...A szinkron meg hatalmas!

  32. hummer jhon

   Joe Biden a deep state bábúja,nála még Pinokkió is hitelesebb

   1. Milán Neumark

    hűha

  33. Norbert Elek

   7:15 Ön egyre inkább szocialistává válik.- 🤣Micsoda rágalom. - Ez a Trump tényleg egy buta gyerek. (mellesleg köztörvényes bűnöző - ez köztudott)

  34. Dr. Coomer

   Ahogy látom mindenki belepofázik mindenki szavába

  35. KeleNiki ArtWords

   Biden meg az ima 😂😂😂😂

  36. KeleNiki ArtWords

   Nincs más a kezében csak ez a mocskoskodás az egészségüggyel? Biden egy nagy lófasz, egy pedofil egy züllött hazug szörny!

  37. Katalin Turay

   Remélem, hogy Trump megnyeri a választást, és még 4 évig elnök maradhat! Biden tehetségtelen, jellegtelen, azt csinálná, amit a háttérhatalom parancsolna neki! Drukkoljunk, hogy ne így legyen!

  38. Krisztián Kulcsár

   Igazi balfácán ez a Biden. Hajrá Trump!!! Nyerni az igazság!

   1. Dr. Coomer

    Mind a kettő balfácán

  39. dude perfecto

   Dog and Pony show. The left-right paradigm. Good night suckers.

  40. Patrik Horváth

   Színészek :)

  41. malkalma

   2:32-nél miért hívja alelnök úrnak Bident?

   1. Attila Deme

    Azèrt mert alelnök volt. Az USAban a cim akkor is megilleti megszólításnál ha már nem tölti be a poziciót

  42. TROLLand channel

   Ilyet a tescóban is szoktam látni😀 2 nyugger veszekedik XDD

   1. Agota Pongor

    Ilyet biztos nem

  43. Fej Piramis

   Trump nem hagyja, hogy a moderátor kérdezzen, bele beszél, agresszív, és betanult mondatokat bifláz, mert sok nem rekflektál a témára. Viszont Bident nem lett volna nehéz legyőzni ebben a vitában főleg, hogy kerüli a nyílt válaszokat és ezt 17 percnél Trump élesen kiszúrta. (bár itt sem beszélhetne bele).

  44. Deak Levente

   Trump 👍

  45. Led Light

   Trump széttöredezi a vitát belepofázással... ez egy technika mert fél a csontvázaktól:-)))

  46. LibsiKiller 33

   Donald rules. Ennyi.

  47. Justice for Hungary

   31:41 Az év beszólása😂, hajrá Trump! Köszönet az ATV-nek a szinkronért!

  48. István Losonczy

   Joe Bident elnöknek!!

  49. Attila Kovács atttika

   Hajrá Tramp....

  50. Laszlo Elias

   BOCik. Ide. Kellene szavazni 2022ben , ilyen KOVETKEZMENYEK nelkuli , sikkasztos, GENGSZTER , lopos, 30ev utan ! Ugy Hivjak, Mi HAZANK+ MIEP ! Idoszeru LENNE MAR A VALODI RENDSZERvaltas, es tiszta VIZ a. Poharba !!!!!!! Felejtsetek el mar a ZSIDESZ nevu ALnemzeti rablobandat es a MASZOPot + a kurcsanyszekta,+ a G. Momentumal, a Fidesz utani legujabb Sorosos Banda, es persze a Rosszabik.a ket farokkal ! / VALAMINT, ha Akartok 🤗 cenzurazatlan, VALOS Hireket , [mi is tortenik valojaban ], es TORTENELMET akkor, KubinyiTamas.hu videos +stb.

  51. szilárd Petrik

   Tényleg elhiszi bárki, hogy az irányítja az USA-t, akit elnöknek választanak?

   1. szilárd Petrik

    @Máté Takács Ó, nem! Én sem látom az igazságot. Túl picinyke vagyok én ahhoz. De a kutyakomédia, az kutyakomédia. Legalábbis ha szabad annak látnom, azt megköszönöm.

   2. Máté Takács

    Még szerencse, hogy ti éleslátó kiválasztottak látjátok az igazságot :))))))

   3. Patrik Horváth

    A birkák igen :)

  52. John Cartmen

   Te jó ég! Ez a moderátor telibe szarja még a függetlenség látszatát is! Miféle ország, ahol ez így totálba mehet a kampány az egyik jelölt ellen? Ha egyszer nálunk is a libernyákok kerülnek hatalomra, ránk is ez vár? Röhej, hányinger ez a vita! Biden egy féleszű bohóc, helyette a műsorvezető vitázik Trump-pal, mer neki egy ép gondolata sincs! A szélsőlibsi ATV komolyan nem látja mindazt, amit mindenki más???

   1. Agota Pongor

    Nem, mert ha megkerdezed toluk, mit akarnak, nem tudjak.

   2. John Cartmen

    @Gábor Ráski Trump házi tévéje a Fox? Te milyen dimenzióban élsz? A mostani FoxNews kicsit sem barátságos Trump-al. Ezt gyakran sérelmezi, ki is posztolja Trump. - "@FoxNews allows more negative ads on me than practically all of the other networks combined."

   3. Gábor Ráski

    Ugye tudod hogy a moderátor a Fox-tol jött, Trump házi tevéjéről? NEM LIBERALIS! A szinkron sokat elvész abból Trump mennyire nem viselkedett kulturáltan.

  53. Mate Varga

   ilyen vita sem lesz kicsiny hazánkban

   1. Mate Varga

    @The truth tester semilyen nem hogy még szar de semilyen

   2. The truth tester

    Ilyen szar biztos hogy nem

  54. Balázs Reznyák

   Nálunk Európában azért mást jelent a szocializáció és a szélsőbal. Na de nem is ez a lényeg. Nekem az az érzésem, hogy nemcsak a vita, hanem Amerika is helyben toporog.

  55. kisbika76

   Az a baj, hogy Biden magyar hangja nem Várkonyi András- "Vilibácsi"

   1. Pál László

    Nem.

  56. Thomas Jordan Breeze Official

   Trump nagyon komoly pali 🤣😂 mint egy nagy kényes gyerek 🤣

  57. Wicklow

   Trump hatalmas forma xD

   1. Gคвσг Đคŋςṥ

    és okos nem akarja az államok vesztét, ellentétben azzal a bábuval..csak nem aludt most el.

  58. Álmos Szabó

   Támasszuk fel Lee Harvey-t, úgy gyorsan eldönthetnénk a választást.....

  59. Captain _Buba

   Hát ez kurva gáz volt

  60. karoly pottyondy

   az egyik bohoc utan jon a masik es ez igy megy addig amig ez a gyarlo emberiseg ki nem pusztul mint a dinoszauruszok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  61. Didiluck

   ezután a videó után Biden szinkronhangja unszimpatikus: hufast.info/plan/vide/bHutZ7qcp6uxfJ8

  62. Didiluck

   Hol van a légy?

  63. Földesi János

   Jó a szinkron! Trump egész jól hozta 2v1ben a döntetlent :D

  64. Peter Esztergomi

   Biden csak vagdalkozik Trumpot meg nem hagyják megvédeni magát pedig kitudná fejteni,hogy mit miért csinál.Ja és Biden nem hajlandó válaszolni sarkalatos kérdésekre mert hazudni nem akar az igazság pedig vereséget hozna neki.

  65. Ecran Platescu

   hajra Trump!

  66. Jenőné Orgován

   Tramp elnök nagyon jól kezelte a járványt!

  67. Jenőné Orgován

   Tramp elnökre jelölnék

  68. Zsuzsanna Zakor

   Iartsunk vitát mi is idö, 5:00- Miért rohan el Orbán és Szijjárto Trump elnök urhoz, ? Miért nem támadja meg Trump Iránt, ??? Csak 2- szo Irántol, és mindenre választkapunk, --Az egyik ,,Ös Anya, a másik Eladták, , a megoldás illetve válasz 2 -szo, -- Hatsepszut Fárao, Tehát miért rohan Orbán és Szijjárto Trump elnök urhoz, Igy tudatják Iránnal, Amerika megvédi öket, Kérdés Mitöl és miért kell öket védelmezni, ????? Az Irániak, tudatják Trump elnök urral ,,-Bizonyitani tudják hogy Orbán 11-évvel ezelött Isten Szent Fiát eladta a Rhotscildoknak ezt a következö kurva bizonyitja, ami Ös Anya életét illeti ., Azt is bizonyitani tudják Orbájn és kurvái hogyan tapossák el a mainapig, pontosan ezért,- Ös Anyát Isten Szent fiával egyűtt és hogy ebben a Habsburg -dinasztia is segit 25-éve, mert Orbán a dinasztiát is erre használja, a pénzlopásokrol nem is beszélve, Irán azt is el mondja Ös Anyáért összefognak a Korán- Hivei, és akik ezt tették Ös Anyával azt mimndet legyilkolják, Trump elnök ur azota teszi ezt amiota a Fehár-házban él, Tehát miért nem támadta meg Iránt Trump elnök ur, ???? Irán azonnal tudatta volna, hogyan él Magyarországon, A Kiválasztott, kik élnek belöle ugy hogy lerabolják , letagadják, kivégzik, Orbánék és kurváik Hatsepszut Fáraot, akinek a DNS-e meg egyezik Sissi DNS-ével és a Kiválasztott DNS-ével Zakar Zsuzsannával, Most igy hivják Hatsepszut Fáraot, ezért is csufitották el és huzzák ki a fogait, Hatsepszut Fáraot a fogábol vett DNS-el azonositották be a muniáját, igy ismerte meg a tudomány Hatsepszut Fáraot, Akkor igy érthetö ugye Orbán és Szijjárto elrohanása, Trump elnök urhoz, Az Irániak csokoltattják a teregetö kurvát és kérdezik ,,-Elég izgalmas élmény bizonyitani hogy akit rendszeresen kivégez ez a kurva csak az életében élhessen, az Hatsepszut Fárao is egyben, , Hunyadyné hatalmas kurvának űzenik, a Szent Korán hivei összefognak a Jehovák és a vöröskereszt ellen, és csak azt fogják tenni velűk, amiket ez a kurva tett Hatsepszut Fárao ellen, Sale Melejku, ,,-- Ja azt is űzenik ha a héten nem költözök Irán bemutattja az egészvilágnak Hatsepszut Fáraot és életét, csodálatosan szép hetet, kivánnak a kurváknak is, a 47- milliárdos űzletet is be bizonyitják Orbánh ellen, idö, 5:38

  69. Cube

   ki a rosszabb Trump vagy Orbán?

  70. karma vatta

   ezt a Trump-ot hamarosan "kilövik"ugy beszél ahogy nem kellene.valami hasonló történt jó 50 éve.bár ott egy demokrata ment szembe azzal amit a demokraták akartak...történelem ismétli mindig önmagát...Trump-nak annyi!ez tuti!

   1. karma vatta

    @Songbird645 három kismalac és a farkas (Angol népmese) Volt egyszer három kismalac. Amikor megnőttek, a mamájuk elküldte őket, hogy építsenek maguknak külön házikót. A három kismalac nagy vígan dalolva útnak indult. Egyszer csak találkoztak egy emberrel, aki zsúpszalmát cipelt. Az első kismalac megszólította: - Szalmás bácsi, add nekem a szalmádat, hadd építsek belőle házikót! Az embernek megtetszett a kismalac, nekiadta a zsúpszalmát, de még segített is fölépíteni a házikót. Annak a házikónak elől is volt ajtaja, meg hátul is. Most már csak két kismalac ballagott tovább. Egyszer csak találkoztak egy emberrel, aki deszkát cipelt. A második kismalac megszólította: - Deszkás bácsi, add nekem a deszkádat, hadd építsek belőle házikót! Az embernek megtetszett a kismalac, nekiadta a deszkát, még segített is fölépíteni a házikót. Annak a házikónak elől is volt ajtaja, meg hátul is. Most már csak a harmadik kismalac ballagott tovább. Hamarosan találkozott egy emberrel, az meg téglát cipelt. - Téglás bácsi, add nekem a tégládat, hadd építsek belőle házikót! Az embernek megtetszett a kismalac, nekiadta a téglát, még segített is neki fölépíteni a házikót. A három kismalac boldogan élt a három házikóban. De egyszer csak arra tévedt a lompos farkas. Egyenest a szalmaházikó elé állt, és csúnyán kiabált: - Gyere ki, te kismalac, hadd kapjalak be! Ha nem jössz ki, szétverem a házikódat! Reszketett a kismalac, de azért hetykén kiáltotta a farkasnak: - Lompos farkas, fekete! Engem ugyan nem kapsz be! A farkas tépte, marcangolta a házikót, de mire szétszedte, a kismalac a hátsó ajtón át elmenekült a deszkaházikóban lakó testvéréhez. A farkas hamarosan a deszkaházikó elé ért. - Gyere ki, te kismalac, hadd kapjalak be! Ha nem jössz ki, szétverem a házikódat! - Lompos farkas, fekete, engem ugyan nem kapsz be! - kiabált hetykén a második kismalac, és a testvérével együtt elmenekült a hátsó ajtón a téglaházikóba. A farkas hamarosan odaért, és csúnyán kiabált: - Gyere ki, te kismalac, hadd kapjalak be! Ha nem jössz ki, szétverem a házikódat! - Lompos farkas, fekete, engem ugyan nem kapsz be! - kiáltotta hetykén a harmadik kismalac, és nyugodtan leült a testvérei mellé. A farkas fölmászott a házikó tetejére, s a kéményen át beugrott a szobába. Csakhogy a tűzhelyen hatalmas fazékban lobogott, forrt a víz, és a mérges, lompos farkas a kéményből egyenest a forróvizes fazékba pottyant. A kismalacok meg gyorsan egy nehéz vasfedőt tettek a fazékra, aztán egymásba kapaszkodva táncoltak és énekeltek: - Lompos farkas, fekete, minket ugyan nem kapsz be! A három kismalac azóta is boldogan él, vasárnaponként meglátogatják egymást, és olyankor jókat nevetnek a pórul járt farkason

   2. Songbird645

    @karma vatta Konkrétabban?

   3. karma vatta

    @Songbird645 három kismalac meséje

   4. Songbird645

    @karma vatta Mi az amiben Trump különbözik ami miatt megdobnák?

   5. karma vatta

    @Songbird645 a válasz. Bár hosszú lesz de benne lesz a lényeg... A minap kimentem a piacra tojásert.. Mindig az öreg néniktol bácsiktól veszem.. (Véletlenül sem a multiktol) omlett a kedvencem, valaki tejszínt, én állati eredetű tejfölt használok(na puff.. Szar alak vagyok. Igy kihasználni az állatokat) de ugyan ebből a tojásból valaki tükör tojást csinal.. Mert ő neki az jön be. Erre jön egy nyomás a szülőktől, fiam, lányom sokkal kiadosabb a sima sült tojás itt a faluban mindenki igy csinálja. Ha te úgy csinálod ahogy... Akkor itt nem néznek jó szemmel, mert az sokkal finomabb ahogy itt csináljuk. Rakunk rá hagymát, zöldség zöldet, zellert, sőt még igazi házi szallonat is... Ha van. Te fiam, lányom ide már nem tartozol... Mert itt nőttél fel és más lettél. Változtál.mindent ugy csináltam ahogy a faluban, csak épp tejfölt használtam ...es mikor megtudták. Már nem köszöntek, sőt megdobtak egy kővel.... Irónia de benne minden.

  71. kolb i

   Ezek a beleszólások mások mondandójába... :D Mostmár bebizonyosodott, hogy az elnök és jelöltek nem gyíkemberek.

  72. László Kristály

   Nem Amerika, hanem az USA választ...

  73. alex kovács

   Terence hill és Vili bácsi Örülök a szinkronoknak

  74. Andrew S.

   Trump mennyivel tökösebb, mint Biden

   1. Songbird645

    Meg bunkóbb

  75. Krisztian Dora

   Szánalmas. A vitáról a magyar politika jut eszembe. A különbség csak annyi, hogy itt nyílvánosan, nálunk meg a másik háta mögött, médián keresztűl "mocskolják egymást". Mindkettő a mögötte álló csoportok "álláspontját" képviselve szajkózza hülyeségét. Valójában konkrét egyéni véleménye a dolgokról egyiknek sincsen, megoldásokat nem nyújtanak. Egymás köpködése megy, hazudozás. A hatalomért saját népüket is elárulnák ("amerikait", ami mellesleg nem is létezik, mert ehhez ki kellett pusztítani az őslakos indiánokat)

  76. Ujvári Dávid

   Néha óvodás szinten ment a személyeskedés. Értem, hogy a vita után miért kerestek rá ennyien Kanadára...

   1. Agota Pongor

    @Ujvári Dávid Az vagy nem, nem elnek Kanadaban. USA jobb. Bar csaladi okok miatt napjaim megvannak itt szamlalva, koltozom Nyugat-Europaba, szoval visszafele megyek a tortenelemben. Voltunk Kanadaban, tajekoztatast kaptunk, de velemenyem: Nem, nem. Montrealban pl szinte a fold alatt elnek, aprilis tajan bujnak elo, kora osztol meg mar bujnak vissza.

   2. Ujvári Dávid

    @Agota Pongor Kanada rengeteg mutatóban jobb, mint az USA, bár lassan Románia is jobb, mint Magyarország. Amúgy olvastam, de amerikai ismerősöm is mondta... szóval nem légbőlkapott....

   3. Agota Pongor

    Magyarok elegedetlenek. Megsem keresnek ra Romaniara.

  77. Robert Deé

   Mi ez? Két, a sír szélén álló szenilis vénember akar vezetni egy szuperhatalmat? Trump egy inkompetens idióta, Amerika szégyene, Biden meg kb már 20 éve lekéste a vonatot.

  78. Chris Navy

   Szerintem Trumpnak a 4 éve elég siralmas volt, az egyik legroszabb eddig. Egyik sem a legjobb jelölt, de inkább Joe Bident választanám aki legalább nem úgy csinál mintha ő lenne a legokosabb ember, a többi mind hülye pont mint Trump.... Egy nagy Rasszista Egoista balf.sz pont úgy mint Orbán vagy Putin... Az emberek csak azért szavaznak rá mert ő egy élő Meme, nagyon buta és ez néha vicces, de azért Amerikai elnöknek lenni nagy és komoly dolog!

  79. Dániel Pintér

   Hajrá Trump!! Remélem megválasztják és befűt a Blm-es kommunista fosztogatóknak. 💪🇺🇸🇺🇸🇺🇸

  80. P- AdamBaD

   XD

  81. László Cseke

   Biden rà sem mert nèzni Trump-ra...egy màsik vitàban sugògèpet hasznàlt Biden....miröl beszèlünk?

  82. mmorales868

   TRUMP 2020!!!!!

   1. Songbird645

    Miért?

  83. Tamás S

   Mi az a választások előtti vita?

  84. New G

   Ez a Biden egy Rotschild én merem állítani...ránézésre David Rotschild gyerekének néz ki...

   1. A Napmag Próféta

    Alakváltó...

   2. Paul 's

    @Erika Kiss mert Trump jobb.

   3. Erika Kiss

    Ez egy ven hazug😉

  85. Tomóceusz Katatiki

   Trumpot Gyabronka József kellett volna szinkronizálja .

  86. 57436 X

   17:12 Politikatörténeti pillanat.

  87. ronika ronika

   Tiszteletlenek végis sem halgatják egymást mint valami iskolai hisztéria!!

  88. JohnGotti 2002

   Nàlunk is lehetne...orbàn vitàzna a benne lakò gonosszal😅

  89. MrEmigres

   Hajrá Trumpi!

  90. Marcell Fehér

   #Trump2020🇺🇸🎉

   1. Songbird645

    Az miért lenne jó?

  91. zoltan kovacs

   A demenz beteg #Biden balkeze #Harris bejelentette,hogy 700Millió új munkahelyeket fognak teremteni 340Millió amerikainak! Ezek szerint az amcsik még hülyébbek mint a hazai ellenzék!

  92. Jozsef Vass

   31:29 Mert senki nem kíváncsi rá. LOL

  93. bogohungary

   A kovetkezo elnoki vita az eloben fog menni?

  94. majki akarki

   nálunk mióta is nincs nyilvános vita?

   1. Làszló Cséffán

    Mert összeverekednének :)

   2. 1984robert

    Alig két hete sincs, hogy Varga Judit Donáth Annával vitázott. Aztán pár nappal rá Orbán Balázs és Cseh Katalin.

   3. Zsolt Nagy

    mióta gyurcsány letarolta orbánt.. abba majdnem belerokkant, azóta nem vitázik inkább senkivel sem, plusz a vitával ők csak veszítenének, arra pedig érthetően semmi szükségük. Pedig megnéznék egy Jakab - Orbán vitát, bár valszeg gyakran hangozna el a boldog karácsony :)

   4. Dániel Pintér

    @István Béres te ilyenkor érted miről beszélsz? 😂😂😂😂

   5. István Béres

    @Dániel Pintér Tök mindegy ki van kormányon, itthon úgyse lesz jobb mert többhöz mindig több kell.... A kisember meg èljen meg ahogy tud. És ha az ember nem ébred fel és nem tesz a saját életèèrt, akkor el van veszve. Ez igaz és szinte mindegy hol laksz.

  95. Raisonneur

   Úgy látom, Bidennél az első elnöki intézkedés egy újabb plasztikai műtét lenne az adófizetők pénzén. Ha mégsem választják meg, akkor a fiából, Hunter Bidenből még lehet elnök Belorussziában...

  96. Regös Judit

   Biden inkább egy klón vagy robot ,mindenesetre ugynéz ki akár egy maszk lenne rajta ,és milyen fekete a keze az arcához viszonyìtva ! Valami nem stimmel ezzel a Biden entitás valakivel és visszataszító ránézésre is !!!

   1. Agota Pongor

    Az oltonye tetszik.

   2. Dr. Coomer

    Jönnek a cúnya gyíkuci emberek :

   3. katelyn

    Ha szépség verseny lenne, akkor Trump sem nyert volna. De nem az.

   4. mmorales868

    Haha Biden gyogyos

  97. Zoltán Szabó

   A moderátor végig Biden szekerét tolta. Egy cseppet sem volt független.

   1. Csordás Erik

    Azert tunhetett ez igy, mert Trump sokszor belevágott akár a moderator, akar Biden szavába, ő meg ugye probalta moderalni a vitát.

  98. Gábor Lengyel

   Ezek is egymás szavába vágnak mint a magyar újságírók!

  99. intertomegas

   Igen...szóval valóban nem két morális szempontból feddhetetlen és nem valami fiatal politikusok vitája volt , de vita volt ez tagadhatatlan! Két eszmeiség két egymástól teljesen távol álló világnézet, politikai látásmód csapott össze. Nekünk innen nem azt kellene firtatni, hogy ki miben volt elítélhető mag, hogy ki milyen ember is meg melyik mit tett, mit mondott 1, 10, vagy 100 nappal vagy akár évekkel ezelőtt. Véleményem szerint: a lényeg a jobb és bal közötti különbségen van. A két politikus képviselte (próbálta képviselni) a maga táborát. Az elnök a konzervativizmust, a jobboldalt míg a volt alelnök a baloldalt képviselte. Nos eddig tartott az egyszerű - semleges - összefoglalás. Viszont . Választani kell !!!! Nov 3. _= Választás! Tehát a két jelölt közül csak az egyik lesz elnök! Ez is világos. Nincs 3. személy! USA a kisebbik rossz ( vagy a jobb) mellett választ. Az elektori rendszer pedig nagyon más mint nálunk! Eme sorok írója mivel konzervatív, katolikus, jobboldali, család-centrikus, ezért természetesen Trump elnököt támogatja! (nem mintha ez osztana szorozna az amerikai belpolitikába...) Nem azért mert Trump elnök szent! De látom és amerikai anyagokat elemezgetve - főként a Floyd utáni zavargásokat, az antifa rettenetes tombolását az anarchia veszélyét észlelve ...nos igen az elnök által képviselt út a követendő és nam a baloldalé amelyiknek radikális ,,szárnya" pusztít, rombol, félelmet kelt. A négerek ( igen nééééééger, meg sváááááááb, meg zsidóóóóóóóóó, meg vallllon meg roooooooomán meg cííííííííííígány meg áhh érti ezt mindenki) szóval a néger emberek jelentős része támogatja az elnököt és a republikánus politikát. Tehát hamis az az állítás amelyik azt hirdeti , hogy az afroamerikaiak 99% -ka Biden mellett áll. Végül: Ha vége lesz ennek az őrült választásnak akkor tán 4 évre megnyugszanak a kedélyek. Talán... A földünknek végre béke, és szeretet kell. Pontosítok: Krisztus békéje kell!!4 Mert az Ő tanítása MINDENKINEK szól bőrszíntől és vagyontól kortól és nemtől függetlenül! Ámen!

   1. Agota Pongor

    Ez az igazsag.

  100. Erik Vass

   Csak az igazság mindig középen van.